Sensuaalne pesu õrnale naisele

Sensuaalne pesu õrnale naisele

1/12/13

Kärt Johanson & Tõnis Mägi - Deja Vu

Tere ilusat hommikut, päike paistab ja taevas on mõnusalt tumedam. Väsimus poeb silmast välja, sest jälle on taga meeletult palju tööd, trenni, loomingut. Kõike, mis ühte ideaalsesse ellu mahtuma peab. Või siiski miskit on puudu.

Lugemist:
http://www.ohmygossip.ee/articles/16933-noor-disainer-tuuli-maeemat-kuidas-ma-joudsin-oma-unistuste-planeedile?locale=et

Minu siiras soov sellega anda inimestele tõeliselt palju jõudu ja tahtmist pürgida kaugele, välja mõelda oma unistused ja need ellu viia. Mina ei tunne ennast veel kindlalt oma unistustega, kuid algus on kaua aega tagasi tehtud ja nüüd on soov vaid edasi-edasi liikuda.

Üks pesu jõudis Tartumaale ja sain ainult positiivset tagasisidet, tunne oli siiralt hea.

Imelikul moel jääb inimesel alati elus midagi puudu. Saavutab selle, mida tahtis ja leiab kohe järgmise, mida tahaks. Nii see elu läheb ainult tahtmine-tahtmise järel. Kuid nii lihtsad soovid. Tulla koju ja öelda kellegile ``Tere kallis``, kellegile suppi soendada ja teed keeta. Koos voodis muusikat kuulata ja enne uinumist rääkida kõige ebaolulisematest asjadest. Nii lihtsad soovid, kuid keerulised keerdkäigud.

Meie elu on nagu pikamaa maraton. Igaüks valib teekonna ise, pikkuse ning tingimused. Isegi riietus tuleb valida hoolikalt, et kõik toimiks laitmatult. Kelle kõrval sa jooksma hakkad, kas jõuad üksi lõpuni, võtad kaasa sõbra-sõbranna või leiad teepealt juhuslikult kaaslase. Mõned annavad poole peal alla. Mõned puhkavad vahepeal ja jätkavad siis. Ühed läbivad oma teekonna kiiremas tempos, teised aeglasemalt. Pikal teekonnal saad aru õigetest liitlastest enda kõrval. Kes jõuab oma lõpujooneni, kes ei. Aga algus, teekond ning kiirus on meie valida.

Tehke siis ikka hoolikad valikud. :)

No comments:

Post a Comment

Mõtlen ja ütlen...