Sensuaalne pesu õrnale naisele

Sensuaalne pesu õrnale naisele

3/4/12

Natukene siis eelseisvatest tegemistest:

Eelseisva nädalalõpuks on täiesti valmis 14 komplektiline kollektsioon ``PITSIDE ILLUSIOON``, ülejärgmine esmaspäev on üleval pildid kõigist komplektidest. Esitan selle kollektsiooni ka EKA moekonkurssile, mis on koht, kus on tipud koos, aga ainus põhjus, miks selle ette võtan on kogemuse saamine moejooniste tegemisel ja kollektsiooni mapi kokku panemisel.

Kohe kui kollektsioon on  lõpliku tulemuseni tehtud valmib kollektsioon kevadeks nimega ``Roosasininekollane``, mis sisaldab endast kingi, tenniseid, kaelarätte ja kotte- kõike, mida on juba varsti vaja! Kõiki tooteid on võimalik osta netist, otse minult ning vihjena võin pajatada, et varsti ka kuskilt poest!

Vahepeale jääb paar väikest asja, millest räägin ,kui valmis ja õnnestunud on!

17.märts võtan osa Moeke 2012 raames noorte disainerite moekonkurssist, üritus leiab aset Atlantise klubis ning kõik on oodatud, kuna ka publik saab oma lemmiku valida! Anname endast kõik, et olla ka 24.märts Tasku keskuses finaalis.

20.03-25.03 olen Tartus koolitusel rõivasteajaloost ja ideede kogumisel
23.03 põikan Haapsalu, kus toimub koolitus ``Kunst müüa``

6.aprill oleme oma kollektsiooniga Moedepool, mis toimub Baltika moelaval veerenni tänaval. Samuti- kõik on väga väga oodatud kaasa elama!

Kui kõik see on edukalt seljataga on plaanis veel paar pisikest projekti, ühena bikiinide kollektsioon.

Moesshowdel on meiega kaunid modellid ning Free Flow Studiost hämmastavad tantsijad- seega garanteerime täieliku show! ;)

Niiet kõigil pöidlad pihku ja kindlasti on varsti tegemistest lähemalt kuulda-näha ka siin! Hetkel meenus, et tahaksin teha ka postituse oma esimesest moesshowl osalemisest, usun, et ainestiku kõvasti naerda jaguks küllaga, sest viperusi oli liigagi palju. Kohe, kui aega luban selle ette võtta:)

No comments:

Post a Comment

Mõtlen ja ütlen...