Sensuaalne pesu õrnale naisele

Sensuaalne pesu õrnale naisele

8/24/12

Suhe või karjäär?

Sama küsimus, mis mehed või naised? Täiesti seosetu sõnade paar, millel seost leida või selget lahendust on peaaegu, et võimatu. Elus tuleb teha vahel valikuid. Ma olen tükk aega leiutanud välja valemit, kuidas kõike saada. Olla edukas, tark, tubli, ilus ja osav ja kellegi käte vahel uinuda, olla kellegile hea naine ja mõnus kaaslane. Kui elus võib võtta sihiks lause `` kui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab``- siis on see vist sõnade paar millele see lause ei kehti.

Kui kõik eriti keeruliseks läheb ja ülepea hakkab kasvama on kõige lihtsam võtta paber ja pliiats ning kirjutada lahti oma lähitulevik. Mida sa soovid, kuhu sa tahad jõuda- milliste vahendite, ressursside ja ajaga, kui palju sul on vaja teha tööd, et oma ambitsioonid täita. Ja kuhu asetseb selle kõige keskel sinu jaoks suhe.

Võib juhtuda umbes kümnes maailmaime, et sa leiad kellegi, kes on nõus sind taluma õhtuti kodus väsinuna ja rampväsinuna. Kes on nõus kuulama su hala, kuidas raske on olla ühes reportertoimetajamonteerija ja veel kümme ametit. Kuidas koolis räägitu tundus täna mõtetu ja kuidas tööl sind lihtsalt kõik närvi ajas. Äkki juhtub ime ja sa leiad kellegi, kes sind pärast seda kõike jama veel kaissu haarab ja sosistab, et tegelt on kõik hästi. Keegi kelle jaoks sa leiad aja, energia ja tahtmise.

Okei see oli ilus jutt, ma tean. See on võimalik, proovitud-nähtud-tehtud. Aga kui aus see on teise inimese suhtes lõpuni. Saab hakkama, muidugi saab, sest isegi külalised laulavad ``kõik saab korda``.

Aga siiski vahel on vaja teha valikuid, mis on elus tähtsam, sest nii kurb, kui ka poleks ühe tulek lükkab eelneva ja nii see ring ringleb.

Mina tegin oma valiku ja loodan, et sellega väga paljude tundeid ei riiva ( ausalt loodan ). Aga ma olen rahul, liiga palju on algamas millega oma tähti püüda ja haarata. Ja kui aeg on küps on aeg!

Trennihooaeg start!


No comments:

Post a Comment

Mõtlen ja ütlen...